Bloggpresentation

Välkommen till mitt personliga klotterplank!
Här har jag tänkt dela med mig av tankar kring livets alla tänkbara och ibland otänkbara situationer. Bloggen kommer att vara som ett klotterplank där jag oftast kort och koncist kommentera eller reflekterar kring något som på något sätt berört eller upprört mig. Jag kommer även tipsa om länkar till artiklar, bilder och videoklipp jag av någon anledning tror kan vara intressanta, skrämmande eller helt enkelt bara kul. 🙂

Jag som skriver denna blogg är vuxen och förutsätter helt skoningslöst att ni som läser min blogg också är vuxna (åtminstone till  sinnet). Vuxna nog att förstå skillnaden mellan sak och person samt vuxna nog att förstå skillnaden mellan att respektera någon eller någons åsikt och att hålla med någon eller någons åsikt. Låt mig ta ett kort exempel:

En fiktiv vän hävdar bestämt att 1+1=3. Jag respekterar givetvis att personen har denna uppfattning men jag delar inte dess uppfattning i frågan. Jag är dessutom vuxen nog att kunna tycka att det är trevlig att umgås med min fiktiva vän även om jag inte håller med om att 1+1=3… för den saken har ju inget med personen som sådan att göra! Vi kan fortfarande vara vänner även om vi  har olika åsikt om saker och ting.

I min blogg kommer jag ta upp ämnen som kan trampa folk på tårna och  röra upp känslor. Här är min förhoppning att du som läser min blogg tar ett steg tillbaka och själv reflekterar innan du låter instinkt och känslor ta över. Jag är människa, du är människa, vi är lika ofullständiga och fulla av fel och brister. Ingen har patent på eller bär på HELA sanningen!

Tillsist: Jag har medvetet valt att inaktivera möjligheten att kommentera mina undersidor. Kommentarer är mer än välkomna i mina blogginlägg, men övriga sidor vill jag hålla för mig själv.

Hoppas ni gillar det ni ser och ofta kommer tillbaka!
//CivXL

Gillar du det du läser?
Visa gärna din uppskattning genom att skänka en slant!
Donera Via PayPal

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: